Святкова депозитна акція від Банку ПІВДЕННИЙ – «Новорічні смаколики»

Напередодні новорічних свят та з нагоди святкування 24-річчя Банк ПІВДЕННИЙ пропонує своїм клієнтам депозитну акцію «Новорічні смаколики» з вигідними процентними ставками і подарунками від банку.

Акція триває з 1 грудня 2017 року по 31 січня 2018 року.

«Спеціально до дня народження банку і напередодні новорічних свят ми вирішили порадувати постійних та нових клієнтів. Оформивши депозитний вклад в акційний період, наші клієнти зможуть примножити свої кошти з додатковою прибутковістю. Крім того, приємним доповненням до цього буде солодкий символічний святковий подарунок», – зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу Банку ПІВДЕННИЙ Артем Семейнов.

Умови акції:

Кожен клієнт, який відкрив у період проведення акції депозитний вклад «Новорічні смаколики», стає її учасником. Згідно з умовами акції, вкладник при оформленні нового вкладу або при переоформленні (повторному розміщенні) вкладу в розмірі 100 % отримує підвищену на 0,5 % ставку на весь період свого вкладу. Мінімальна сума вкладу – 10 000 гривень. Депозит можна оформити в національній та іноземній валютах. Крім того, всі клієнти при оформленні вкладу «Новорічні смаколики» відразу гарантовано отримають солодкий подарунок.

Банк успішно працює в фінансовому секторі з 1993 року і є одним з найбільших фінансових установ з українським капіталом. Уже протягом 24 років банк демонструє зростання ключових фінансових показників і тільки збільшує свій статутний капітал. Також у рейтингу НБУ банк займає лідируючі позиції за обсягом активів. Як розповіли в прес-службі фінансової установи, агентство «Кредит-Рейтинг» у черговий раз підтвердило високий рейтинг надійності депозитних вкладів у Банку ПІВДЕННИЙ.

Оформити вклад можна в будь-якому відділенні банку. Детальну інформацію про акцію «Новорічні смаколики» можна дізнатися на сайті банку, а також за телефоном Контакт-центру: 8 000 307030 або у менеджерів у відділенні банку.

Довідка

Банк ПІВДЕННИЙ – одне з найбільших фінансових установ з українським капіталом; згідно з рейтингом НБУ, другий серед українських недержавних (приватних) банків за обсягом активів. Банк стабільно демонструє позитивну динаміку зростання ключових фінансових показників. Станом на 1 жовтня 2017 року статутний капітал банку склав 1,2 млрд грн, активи банку – 21,9 млрд грн, кредитний портфель – 16,5 млрд грн.

Банк ПІВДЕННИЙ заснований в 1993 році в Одесі, є універсальним банком, що розвиває напрямки корпоративного, малого та середнього, а також роздрібного бізнесу по всій країні. В даний час його регіональна мережа складається з більш ніж 120 відділень по всій Україні, в системі банку працюють понад 2000 осіб. Основними акціонерами банку є: Юрій Родін, Марк Беккер, Алла Ванецьянц.

Поділитись:

Наступна стаття: