У Дніпрі відбулася масова карнавальна хода

  23.12.2017 13:30   -
Новини

22 грудня у Дніпрі відбулася карнавальна хода. Понад 2 тисяч містян зібралися біля Дніпровської міської ради та пройшли центром міста до парку Л. Глоби, де цього ж дня відкрилася традиційна новорічна ялинка.

– Ми запросили усіх бажаючих узяти участь у карнавальній ході. Обов’язковою умовою буля наявність карнавального костюма. За нашими підрахунками взяти участь у ході прийшли понад дві тисячі городян. Серед них було обрано авторів двох найкращих костюмів, які отримали цінні подарунки від міської ради – два планшети, – розповів заступник міського голови Олександр Шикуленко.
Одним з переможців став Павло у костюмі індіанця.

– Цей костюм я виготовив сам, але я б його краще називав одягом, адже кожну деталь можна використати у повсякденному житті. Зробив я його, аби показати, що Новий рік святкують у всьому світі. Не очікував, що мій костюм стане одним з найкращих і я виграю сьогодні планшет, але мені дуже приємно. Це ще раз доводить, що мрії збуваються, а особливо у Новий рік, – сказав хлопець.


Ще однією переможницею вечора стала Ірина, яка прийшла у костюмі янгола.

– Це вбрання ми робили разом з друзями, вони допомагали втілити мою ідею. Янголи несуть добро, щастя та здоров’я усім, хто цього щиро бажає. Тому я бажаю цього усім нашим містянам.
У п’ятницю, 22 грудня у парку Лазаря Глоби також відкрилася традиційна ялинка висотою 26 метрів.

 

Попередня стаття: