У Кривому Розі завершили реконструкцію сучасного дитсадка

  15.12.2017 12:14   -
Новини
Кривий Ріг, дитсадок

У Кривому Розі реконструювали старий дитячий садок. Тепер там – центр розвитку дитини, який відвідуватимуть 150 дошкільнят.Будуть три групи загального розвитку і ще п’ять – спеціалізованих, для особливих дітей, – про це розповіли у прес-службі ДніпроОДА.
Дитсадок у Кривому Розі стояв порожнім з середини 90-х років. Його реконструкція стартувала восени 2016-го. У дошкільному закладі утеплили фасад, замінили вікна, повністю оновили електрообладнання, системи опалення й водопостачання. У групах на першому поверсі зробили теплу підлогу. Встановили нові меблі. Облаштували й навколишню територію.
– Тут тепло, затишно та комфортно, – розповіла завідувач центру розвитку дитини № 243 Раїса Костиркіна. – В електронну чергу до нас батьки вже записали більше ста майбутніх вихованців. До садочка ходитимуть і зовсім маленькі дітки – з одного року. В цьому особливість закладу.
Ще одна відмінність садочка – спеціалізовані групи для дітей з особливими потребами.
– У садку буде вісім груп: три загального розвитку і п’ять спеціалізованих, для особливих діток. З ними працюватимуть логопеди, дефектологи, психолог, соціальний педагог та інші спеціалісти, що допоможуть малечі соціалізуватися. Аналогів таких садочків у Кривому Розі немає, – розповів начальник відділу освіти Покровської районної у місті ради Сергій Коргут.
Загалом у 2017 році обласним коштом реконструювали більше десяти дитсадків.

Попередня стаття: