У Дніпрі покажуть новорічну казку для 7 тисяч дітей Дніпропетровщини

  13.12.2017 13:19   -
Новини

У ДніпроОДА справжній аншлаг. Тут ожила казка, наповнивши дитячі серця радістю й вірою в чудеса. Протягом тижня 7 тисяч дітей Дніпропетровщини переглянуть новорічну інтерактивну виставу «Подорож з казки в казку».

Малеча мандрує разом з улюбленими героями, у світ дитинства залюбки поринають і дорослі, – повідомляє прес-служба ДніпроОДА.
– Цього тижня у ДніпроОДА відбуваються справжні новорічні дива. Трибуни змінюються на пряничні будиночки та чарівні дерева, у коридорах адмінбудівлі чути дитячий гамір, – розказали у прес-службі.
«Подорож з казки в казку» – це зустріч з улюбленими персонажами, які дарують святковий настрій. Разом з Дідом Морозом, Снігуронькою, Бабою-Ягою, Сніговиками діти мандрують через три казки – «Лускунчик», «Нарнія» та «Аліса в країні чудес».
– Це справжнє шоу-свято. Діти з першої секунди поринають в гру і до останнього вірять у дива. Це відбувається лише тоді, коли казка йде від серця артиста, – розказав режисер-постановник вистави Олександр Глумов.


Сцена ДніпроОДА поєднала 12 акторів з різних театрів України. Вони харизматичні та з фанатизмом віддаються грі.
Казкові персонажі кажуть, що виступають в адмінбудівлі вперше, та місце для дива не має значення.
– Діти скрізь однакові. Вони однаковісінько реагують на наші ігри, піднімають рученята чи читають заклинання. Тому будівля не має значення для атмосфери свята, – поділилася Снігуронька.


Новорічна вистава триває годину і розрахована на дітей від 3 до 14 років.
– Сподобалося, як герої літали з однієї казки в іншу. Баба-Яга зовсім не страшна, а позитивна й прикольна. Казка дуже сподобалася. Дякую всім, хто її ставив. Круто! – подякувала десятилітня переселенка з Донецька Софія Доліна.
Вистава «Подорож з казки в казку» пройде 13-го, 14-го та 15-го грудня.

Наступна стаття: