Найактивнішій молоді Дніпра вручили студентські картки EURO26

  12.12.2017 11:06   -
Новини

Вчора,11-го грудня у Дніпровській міській раді відбулося урочисте вручення 46 студентських карток EURO26 на базі всесвітньої студентської картки European Youth Card найактивнішій молоді міста та членам Молодіжної ради Дніпра

Запрошеним студентські картки вручила заступник директора департаменту – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Дар’я Біла.

Представниця мерії зазначила, що у першій партії буде випущено 4 500 таких карток, а далі їх буде ще більше.

Картка EURO26 надає знижки її власнику у рiзних сферах життя: культура, транспорт, подорожі, послуги, розваги, магазини тощо. Поки що у Дніпрі партнерів-учасників цієї системи небагато, але їхня кількість поступово зростатиме.

«Важливо, що цією карткою наша молодь може користуватися і в європейських країнах. Особливістю є те, що в Європі власник картки має самостійно сплачувати за її обслуговування, а нашим молодим дніпрянам її видають абсолютно безкоштовно. Діє картка упродовж чотирьох років і за її обслуговування платити нічого не потрібно», – розповіла чиновниця.

Студентські картки EURO26 наразі розповсюджують і у вищих навчальних закладах Дніпра.

Наступна стаття: