Журналісти Дніпропетровщини позмагаються за Національну премію

  07.12.2017 16:22   -
Конкурси Новини

В Україні стартував прийом заявок на Національну премію для фахових медійників «Media etc. 2.0». Журналістів області, які спеціалізуються на економічній тематиці, запрошують взяти участь у конкурсі. Переможці отримають грошову винагороду 
«До участі запрошуємо журналістів, які висвітлюють процес реформування економіки України. Будемо раді бачити штатних та позаштатних працівників вітчизняних друкованих та інтернет-видань, телеканалів, радіостудій. Запрошуємо й незалежних журналістів, фрілансерів, які сплачують податки в Україні», – зауважили в оргкомітеті.

Для участі в конкурсі потрібно направити лист-заявку на електронну адресу konkurs@mediatec.org. Він повинен містити прізвище та ім’я конкурсанта, назву ресурсу, де він оприлюднив свій матеріал, контакти, гіперпосилання на публікацію та розміщені аудіо- чи відеоматеріали. Детальніше – на сайті http://www.mediaetc.org/.

«Заявки на конкурс приймаємо до 20 грудня 2017 року включно. За результатами розгляду робіт переможці отримають грошові премії – п’ять тисяч гривень», – додали в оргкомітеті.

У 2016 році на конкурс подали більше сотні заявок. Близько двадцяти переможців отримали премії та спеціальні відзнаки. Призовий фонд минулорічного конкурсу – 44 тисячі гривень.