В області завершили ремонт частини Донецької автомагістралі

На Дніпропетровщині вперше за 20 років побачила новий асфальт траса Знамянка-Луганськ-Ізварине. Закінчили капітальний ремонт 14 км дороги

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Завдання, поставлене Президентом України Петром Порошенком – відновлення інфраструктури Дніпропетровщини. Цьогоріч в області ремонтувалися й комунальні дороги, і траси державного значення. Автодорогу М-04 на ділянці від Павлограда до межі з Донецькою областю не ремонтували понад 20 років. У 2017-ому почали її оновлювати з найпроблемнішої ділянки – поблизу села Миколаївка Петропавлівського району», – розповів Валентин Резніченко.

Ділянку автодороги відремонтували за новітньою технологією. Товщина оновленого дорожнього покриття – 35 см. Ремонтники уклали два шари асфальту, нанесли розмітку, оновили дорожні знаки, замінили колесовідбійний брус.

Гарантія на відремонтовану дорогу – п’ять років. Її оновлення стало можливим завдяки ефективній співпраці ДніпроОДА, Укравтодору та Міністерства інфраструктури.

«Наступного року продовжимо ремонт траси. Наша мета – забезпечити комфортні та безпечні умови для пересування цією дорогою», – сказав виконуючий обов’язки керівника Служби автодоріг області Геннадій Немога.

Загалом планують відремонтувати 30 кілометрів дороги.

Попередня стаття: