У Дніпрі творчий вечір Ади Роговцевої зібрав аншлаг

  28.11.2017 15:27   -
Новини

Відвертими історіями та тонким гумором був насичений творчий вечір Ади Роговцевої у ДніпроОДА. На зустріч з народною артисткою України прийшли більше тисячі шанувальників. У тандемі з трьома українськими актрисами вона презентувала авторський проект «З тими, кого люблю».

У великій залі ДніпроОДА Ада Роговцева протягом двох годин презентувала власний проект «З тими, кого люблю». Цю назву актриса дала проекту у 2014-му, коли вперше поїхала з творчим виступом у зону АТО, повідомляє прес-служба ДніпроОДА.

– Кого я люблю? Колег, з якими виходжу на сцену, глядачів, які приходять на зустріч зі мною», – розкрила авторську задумку Ада Роговцева.

Зі сцени акторка розповідала про найбільш яскраві, але водночас складні моменти свого життя. У «творчому звіті» перед публікою знайшлося місце оповідкам про сім’ю, непересічну долю артиста, неповторних режисерів і акторів, з якими довелося працювати.

Поезія, монологи, уривки з вистав «Будьте як вдома», «Схоже на щастя», «Варшавська мелодія-2», «Вася должен позвонить» – то була наче сповідь перед глядачем. Актриса була однаково неперевершеною як у драматичних, так і в комедійних амплуа.

У зустрічі також взяли участь народна артистка України Лариса Руснак і Заслужена артистка України Світлана Орліченко. Крім того, останні шість років Ада Роговцева ділить сцену з донькою та режисеркою Катериною Степанковою. Наразі всі вони активно мандрують Україною та жартома називають себе «київською жіночою бандою».

Аду Роговцеву знають і за численними кінофільмами. У цей вечір демонструвалися уривки зі стрічок, де актриса виконала головні ролі, – «Вічний поклик», «Салют, Маріє!», «Приборкання вогню», «Кам’яний господар».

Зал аплодував Аді Роговцевій стоячи – за неперевершену гру, дарував квіти – за щиросердя.

– Мені однаково, на якій сцені виступати: чи на столичній, чи в адмінбудівлі. Як казав Роман Віктюк, сцена – то моя Батьківщина. Коли ти ступаєш на неї, то бачиш перед собою море людських очей. І ти маєш їм щось казати – проникливе, душевне, щире. Головне в професії актора, як і в будь-якій іншій, – людяність. Тільки тоді тобі віритимуть, – вважає Ада Роговцева.