Дніпрян запрошують стати помічниками святого Миколая

  23.11.2017 16:51   -
Новини

ДніпроОДА перетворюється на штаб Святого Миколая.Тут збиратимуть невеличкі подарунки та передаватимуть їх дітям, які потребують особливої уваги. Іграшки, канцтовари та солодощі можуть принести всі небайдужі.

– Вже третій рік поспіль ДніпроОДА проводить благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде», – розповіли у прес-службі ДніпроОДА.  – Вона – для того, щоб подарувати казку малюкам, які потребують цього найбільше – сиротам, дітям наших захисників, переселенцям, дітям із малозабезпечених родин. Мешканці області завжди охоче відгукуються на пропозицію зробити сюрприз для малих – щороку приносять сотні подарунків.
Приєднатися до акції «Миколай про тебе не забуде» просто. Для цього потрібно придбати подарунок та принести його до Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА.
– Чекаємо на будь-які подарунки для малечі. Це можуть бути іграшки, канцтовари, одяг, спортивне спорядження, книжки, солодощі. Діти будуть раді навіть маленькому сюрпризу. Подарунки приймаємо до 15 грудня, потім передаватимемо їх хлопчикам та дівчаткам, – зазначила координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.
Центр допомоги учасникам АТО знаходиться в будівлі облдержадміністрації за адресою: пр. О.Поля, 1. Подробиці – за телефоном: (068) 679 89 61.
Акцію “Миколай про тебе не забуде” Центр проводить разом з благодійною організацією «Твори добро!».