У Дніпрі презентують всеукраїнську виставку народної творчості

  08.11.2017 00:24   -
Новини

У Дніпрі відкриється Всеукраїнська виставка «Народне мистецтво козацького краю». Власні роботи представлять півсотні майстрів з різних куточків країни, -про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА. 

На виставці можна буде побачити вироби із соломи, дерева, лози, голок сосни, паперу, глини, кукурудзи, тканин і ниток. Це роботи майстрів із 22 міст і сільських районів України: Києва, Полтави, Запоріжжя, Кропивницького, Ужгорода, Бердянська, Кривого Рогу, Павлограда, Мелітополя, Кам’янського, Новомосковська та багатьох інших.
Власні роботи представлять і майже 30 майстрів із Дніпра. Серед них – українська вишивка, Петриківський розпис, керамічні вироби, виткані панно, вироби з соломи і дерева.
Під час виставки планують проводити майстер-класи, творчі зустрічі з майстрами та мистецтвознавцями.
Всеукраїнська виставка «Народне мистецтво козацького краю» проводиться вже вп’яте до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Цьогоріч експозицію відкриють 8 листопада о 13.30 в Будинку мистецтв за адресою: м. Дніпро, вул. Філософська, 23. Переглянути її можна буде до 30 листопада. Вхід вільний.

Попередня стаття: