У Дніпрі перед АТОвцями виступить капелан з Америки

  07.11.2017 14:24   -
Новини

Що таке моральна травма війни? Як повернутися до спокою? Скільки часу знадобиться для адаптації до мирного життя? На ці та інші запитання відповість полковник-капелан із США Роберт Гікс.

 

11 листопада на семінар-тренінг у ДніпроОДА запрошуються АТОвці, родини загиблих, волонтери, психологи, – про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.
– Хлопці, які повертаються з АТО, потребують не тільки соціальної, а й психологічної адаптації. Особливо це стосується тих, хто був тяжко поранений. Ми можемо бачити ампутовану кінцівку бійця, але не можемо бачити рани його душі. Як долати бойовий стрес, розкаже у ДніпроОДА американський полковник у відставці. Лекція буде корисною для всіх, кого торкнулася війна, – зазначила координатор Центру допомоги АТОвцям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.
Військові, сім’ї загиблих, волонтери дізнаються, як загоїти незримі рани душі, соціалізуватися в мирному житті та як керувати стресом в критичних ситуаціях.
Крім того, під час зустрічі гість з Америки розкаже про свій професійний шлях та війни, на яких йому довелося побувати.Безкоштовний семінар-тренінг відбудеться в суботу, 11 листопада за адресою: Дніпро, облдержадміністрація, пр. О.Поля, 1, 1-й поверх, кругла зала. 
Об 11:00 – зустріч з родинами загиблих, о 13:30 – з учасниками АТО, волонтерами, психологами.
Роберт Гікс – відомим фахівець з питань травматичного стресу та релігійного екстремізму. Служив 32 роки у Збройних Силах США. Керував військово-повітряним підрозділом Національної гвардії. Викладав у закордонних коледжах та університетах Болівії, Австралії, Фіджі, Канаді, Румунії, Кенії. Автор десяти книг, спікер міжнародного класу.