У Дніпрі відбувся міжнародний турнір з карате

  06.11.2017 15:11   -
Новини

На минулих вихідних у Дніпрі вперше пройшов міжнародний турнір з карате Dnipro Cup. На дводенні змагання з’їхалися понад 700 найкращих спортсменів різного віку з України, Азербайджану та Білорусі.
– Горді тим, що саме Дніпро приймає такі масштабні, престижні змагання. Дякуємо обласній та міській владі за підтримку в організації міжнародного турніру, – сказав президент Дніпропетровської обласної федерації карате Володимир Вілянський, урочисто даючи старт змаганням.

Dnipro Cup – це перший турнір такого рангу в Дніпрі після включення карате до програми Олімпійських ігор. Змагання проходили в двох номінаціях – ката і куміте. Ката – показові виступи, куміте – поєдинки з суперниками. Наймолодша категорія учасників демонструвала бій з манекеном під час виконання так званого комплексу «фантом», – про це повідомляє прес-служба міськради.
У перший день змагань виступали діти різних вікових категорій. Юні спортсменки з Києва – дві Катерини, вже встигли здобути перемогу і поділитися враженнями. Обидві дівчини вже не один рік займаються карате і мають в своєму арсеналі нагороди різного ґатунку.
– Раді своїм перемогам. Було важко, оскільки суперники виявилися достатньо сильними, але ми вистояли і перемогли, – розповіли дівчата.

За результатами дводенних змагань у загальнокомандному заліку перше місце виборов СК «Легіон» (м. Одеса), друге місце посів СК «Катана» (м. Чорноморськ), третє – СК «Чемпіон» (м. Київ).