Встигни зареєструватися на міжнародний економічний форум

За тиждень завершиться реєстрація на міжнародний економічний форум, який організовує ДніпроОДА. Приєднатися до нього вже забажали понад 800 людей. Вони зможуть дізнатися секрети успішного бізнесу та налагодити нові ділові зв’язки з експертами з 50 країн світу

«Завершуємо підготовку до масштабного економічного форуму. На нього запросили сотню експертів з усього світу: бізнесменів, банкірів,  економістів, інвесторів. Учасники зустрічі зможуть перейняти успішний досвід, знайти нових ділових партнерів. Прагнемо, щоб результатом форуму стали нові контракти. Сприятливий інвестиційний клімат в області – одне із завдань Президента України Петра Порошенка. Втілюємо нові ідеї з розвитку бізнесу в життя», – зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

На зустрічі говоритимуть про інвестиційну політику, експортну стратегію для регіону та підприємства, ефективний розвиток територій. Разом із партнером форуму – Київською школою економіки – ДніпроОДА організує дискусії з інновацій та освіти, ключових економічних реформ. Фахівці школи проведуть круглий стіл, присвячений децентралізації.

Форум триватиме два дні – 16 та 17 листопада. На учасників чекають дискусії, тренінги, презентації, ділові ланчі. Вхід безкоштовний, потрібно лише зареєструватися до 14 листопада тут.