У Дніпрі пройшов перший безкоштовний семінар для студентів-екологів

семінар, ДніпроОДА, Дніпро, семинар, екологія

Про практичні аспекти застосування екологічних знань на підприємствах і співіснування промислових гігантів з природним середовищем розповідали на семінарі студентам Дніпропетровщини

Тепер такі заходи для молоді стануть регулярними, повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА Руслан Стрілець.

«Екологічна просвіта для студентів – необхідна, тому ми розпочинаємо низку семінарів для молоді. Наше завдання – показати їм на практиці роботу екологів, навчити застосовувати свої знання», – зауважив Руслан Стрілець.

Під час тренінгу студенти дізналися, як заповнювати електронні декларації про відходи, замовляти висновок екоекспертизи чи довідку про величини фонових концентрацій. Також за допомогою окулярів віртуальної реальності їм дозволили «політати» над заповідниками області, додав Руслан Стрілець.

На семінар завітали близько 50-ти студентів. І це тільки початок, зазначають у департаменті.

У планах обласних екологів – розробка програм практичних семінарів для студентів з виїздом «на місця». Там молодь зможе ознайомитися із заповідними об’єктами та дізнатися, як промислові підприємства взаємодіють з навколишнім середовищем.

Наступна стаття: