У Дніпрі відзначили День автомобіліста

У ДніпроОДА зібралися представники всіх автопідприємств області. Із професійним святом їх привітали почесними нагородами, виставкою машин та тортом-рекордсменом.

Такі святкові заходи проходять у ДніпроОДА вперше, – повідомляє прес-служба ДніпроОДА. Їх ініціювала дніпровська профспілка автоперевізників.

– Сьогодні у цих стінах зібралися водії, інженери, контролери, механіки, слюсарі, диспетчери, адмінперсонал. Усіх вітаємо з професійним святом, – сказав голова профспілки Михайло Тонконогий.

Приємності розпочалися з виставки машин біля обласної адміністрації, де експонувалися зразки нових авто, які планують закуповувати перевізники. Свято продовжилось у залі ДніпроОДА. Відзнаки, подяки та грамоти отримали 80 працівників автопідприємств області.

-Ніколи не думав, що буду працювати водієм. Спочатку сприймав це як тимчасовий заробіток, – зазначив один із нагороджуваних, водій-наставник трамвайного депо №3 у м. Дніпро Денис Криштопа. – Але згодом це заняття переросло у справу життя. Зараз можу з упевненістю сказати – я люблю свою роботу, ходжу на неї із задоволенням. 25-річний досвід – тому підтвердження.

Урочистості завершилися на солодкій ноті – святковий 20-кілограмовий десерт до Дня автомобіліста і дорожника в області приготували вперше. Торт розрізали ювіляри – представники АТП «11231» та «Ігрек», яким виповнилося 45 і 20 років відповдно. Загалом на Дніпропетровщині працює майже три десятка автопідприємств.