Цьогоріч різдвяний бал АТОвців і волонтерів буде благодійним

різдвяний бал АТОвців і волонтерів, Дніпро

АТОвці, волонтери та їхні рідні в передчутті третього балу «Мужність і грація». Він запланований на 23 грудня і пройде в театрі опери та балету у Дніпрі. Цього разу танцювальний вечір буде благодійним – зібрані кошти підуть на лікування поранених бійців

До репетицій стали вже перші 10 пар, повідомила координатор Центру допомоги АТОвцям Наталія Шуліка.

«Бал «Мужність і грація» став уже традиційним. Коли ми його задумували, то сумнівалися, чи знайде він відгук в АТОвців і волонтерів. Але сумніви розвіялися, коли побачили, з яким запалом хлопці й дівчата стали до репетицій. Для деяких пар танці вже стали стилем життя. У 2016 році ми провели різдвяний бал, весною 2017-го – бузковий. Тепер відкриваємо третій сезон», – розказала Наталія Шуліка.

Різдвяний бал-2017 пройде 23 грудня. На танцювальну залу перетвориться хол обласного театру опери та балету.

Святкову атмосферу доповнюватимуть вишукані сукні, чоловічі фраки та чаруючі мелодії. Один з атрибутів – маскарадна маска.

У програмі, крім традиційних вальсу та танго, буде й блюз – він неквапливий і зручний для перепочинку після ритмічних танців. Кожна пара самостійно обиратиме, що саме розучувати на свято.

На всіх гостей балу чекають концерт, конкурси та майстер-класи, працюватиме фото-зона.

АТОвець Володимир Аршавський не пропустив жодного балу. Обіцяє, не упустить нагоди й цього разу.

Репетиції вже стартували. Долучитися до них можуть всі охочі. Для цього достатньо звернутися до Центру допомоги АТОвцям при ДніпроОДА. Додаткова інформація – за телефоном (068) 679-89-61.