У Дніпрі стартували ігри чвертьфіналу чемпіонату «КаВуН-2017»

У Дніпрі відбулася перша гра чвертьфіналу гумористичного чемпіонату «КаВуН-2017», у якій взяли участь 6 молодіжних команд міста

«Щороку – це нові відкриття, жарти, підходи. «КаВуН» постійно оновлюється та шукає інші форми гри. Переможці чемпіонату отримають право представляти місто на головному гумористичному фестивалі країни – «Ліга сміху», який відбудеться в Одесі взимку 2018 року. Крім того, вони отримають доволі солідний грошовий приз», – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики міськради Євген Хорошилов.

Цього року склад команд оновлено. Разом з досвідченими гумористами з’явилося багато нових учасників.

Зірковим суддею на першій грі чвертьфіналу чемпіонату стала Наталія Музиченко. Вона – відомий український дизайнер одягу з Дніпра, постійна учасниця Ukrainian Fashion Week. Наталія навчалася у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури, де традиційно проходять усі ігри чемпіонату «КаВуН». Однак сама ніколи участі не брала.

«Раніше дніпровський КВН завжди був дуже класним. Я вперше беру участь у «КаВуНі». Звертатиму увагу на креативність. Мені найбільше подобається інтеліджент-гумор», – вважає Наталія Музиченко.

Ігри чвертьфіналу проходять два дні – 24 та 25 жовтня. За можливість потрапити до півфіналу, який відбудеться наприкінці листопада, змагаються 13 команд з Дніпра, Кам’янського, Мелітополя, Запоріжжя. Квитки можна придбати на сайті чемпіонату (http://kavun.biz/).