Центральний міст почали патрулювати

Від сьогодні два патрульні екіпажі комунального підприємства «Муніципальна варта» у співпраці з екіпажами Національної Поліції почали чергувати на Центральному мосту

На ньому вартові контролюватимуть пропускну систему заїзду транспорту. Як відомо, у зв’язку із ремонтом мосту діє розпорядження міського голови Бориса Філатова щодо обмеження руху транспорту по Центральному (Новому) мосту.

Згідно з відповідним документом, пересуватися мостом  дозволено громадському транспорту, пожежним машинам, каретам швидкої допомоги, а також транспорту, що задіяний у ремонтних роботах та має спеціальні пропуски для заїзду.

«Останнім часом почастішали випадки пересування мостом машин з підробленими пропусками.  Тому ухвалено рішення посилити патрулювання національної поліції на мосту екіпажами Муніципальної варти для контролю заїзду транспорту на міст. При виявленні фальшивих пропусків  вони вилучатимуться і, звісно, машини з такими документами не пропускатимуть», – розповів заступник директора КП «Муніципальна варта» Дмитро Скосарев.

Нагадаємо,  3 жовтня 14 працівників Муніципальної варти вийшли на перше патрулювання міста для контролю за порядком.

Наступна стаття: