Даша Малахова: провідна тема спектаклю – материнство

Сьогодні Київський театр на Подолі в рамках театрального фестивалю «Феєрія Дніпра» покаже виставу «Звідки беруться діти»Актори театру розповіли про деякі секрети постановки. Вона створювалася ще у 2006 році як благодійна. Адже гроші, зароблені від перших 50 спектаклів під час турне по Україні, були передані в фонд «Отчий Дім». На ці кошти був збудований один дитячий будинок та декілька відреставровано.

Склад акторської трупи постійно змінюється. В цій виставі встигли зіграти декілька вітчизняних зірок: Марія Єфросиніна, Володимир Горянський, Сергій Прутала та ін.

Сьогодні у Дніпровському академічному театрі драми та комедії відбудеться дебют у цьому спектаклі одного з провідних акторів театру на Подолі – Андрія Пархоменка. Саме під нього була переписана роль еврейки-акушерки бальзаківського віку.

Акторка Київського академічного драматичного театру на Подолі Даша Малахова розповіла про те, що вистава «Звідки беруться діти» користується популярністю серед вагітних, адже провідною темою спектаклю є материнство. Цікаво, що під час гастролей багато актрис театру стали мамами, в тому числі і Ганна Саливанчук і Даша Малахова.

Наступна стаття: