На дніпрян чекає справжня феєрія

Сьогодні у ході прес-конференції голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов розкрив секрети масштабного всеукраїнського фестивалю «Феєрія Дніпра»

Він триватиме 10 днів з 29 вересня по 8 жовтня у приміщенні Дніпровського театру драми та комедії. Саме у ці дні на дніпрян та гостей регіону чекає справжня феєрія емоцій, акторської гри та театральних вистав. 12 кращих вистав за 10 днів!

Колективи з Києва, Чернігова, Хмельницького, Івано-Франківська, Сум, Запоріжжя приїдуть до Дніпра, щоб показати глядачам свої творчі роботи. Це вистави, які отримали найкращі оцінки, відгуки різних театральних критиків та глядачів, лауреати різних театральних фестивалів не лише в Україні, а й за кордоном. Серед «зіркового десанту» – актори, режисери, письменники: Ада Роговцева, Віталій Малахов, Марія Матіос, Дар’я Малахова, Анна Саліванчук та інші видатні особистості. Фестиваль пройде за ініціативи голови обласної ради Гліба Пригунова.

«Ми хочемо показати нашим громадянам усі можливості театрів, для того, аби більше людей долучалось до культурних заходів. Головна мета такого фестивалю – сформувати попит на культуру, оновити театральне життя. Ми дуже ретельно підбирали театри та вистави. Вартість фестивалю – бюджетні кошти. Дійсно, за гроші фестивалю можна провести водогін, побудувати якусь дорогу. Але «хліб» для душі іноді більше потрібний, ніж справжній. Сподіваюсь, що нам удасться зробити «Феєрію Дніпра» масштабним та міжнародним фестивалем», – зазначив Гліб Пригунов.

Наступна стаття: