Дніпро прийматиме всеукраїнський форум про закупівлі

У Дніпрі 27 вересня відбудеться всеукраїнський форум про державні та комерційні закупівлі – Forum ZakupkiГості дізнаються історії успіху досвідчених учасників тендерів, отримають практичні поради та відповіді на свої питання, зможуть зав’язати нові ділові контакти, – про це повідомила прес-служба ДніпроОДА.

– У 2015-му ДніпроОДА однією з перших в Україні перейшла на онлайн закупівлі у Prozorro. Зараз посідає перше місце серед облдержадміністрацій за кількістю проведених торгів, – зазначають у прес-службі. – За два роки кількість підприємців регіону, які працюють з електронними закупівлями, зросла вдесятеро – до більш ніж 9 тисяч. Вони заробили 45 млрд гривень. Ми вже маємо досвід роботи з е-сервісом, яким готові поділитися зі всією Україною на Forum Zakupki.

Під час форуму організатори й учасники тендерів поділяться досвідом про те, як їм вдалося подолати найрозповсюдженіші складнощі. Провідні юристи розкажуть, як правильно підготуватися до участі в торгах і захистити свої інтереси при порушенні прав.

Учасники Forum Zakupki зможуть приєднатися до публічних консультацій. Експерти блоку “Контролюємо і захищаємо” дадуть відповіді на запитання про оскарження торгів, можливості впливу на замовника, перевірку постачальників, фактори ризику в закупівлях. Консультації спікери надаватимуть й у форматі тет-а-тет.

Forum Zakupki – наймасштабніший захід в Україні про державні і комерційні закупівлі, де представники бізнесу і держави обмінюються досвідом. Цієї осені форум проводиться вп’яте. Окрім Дніпра він проходитиме у Харкові, Одесі та Львові.