Троє гостей авіашоу «Вільне небо» виграли стрибки з парашутом

  11.09.2017 20:06   -
Дозвілля Конкурси Люди
авіашоу "Вільне небо"

Як вже повідомляв наш сайт, День незалежності України Дніпропетровщина відзначила масштабним авіашоу «Вільне небо». Під час свята проводився фотоконкурс на краще селфі

Його переможці у трьох номінаціях отримають сертифікати на безкоштовний стрибок з парашутом, ще одного переможця нагородять фірмовою футболкою, – про це повідомила радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

– Цьогоріч авіашоу «Вільне небо» зібрало близько 25 тисяч людей. Своїми фото та враженнями вони ділилися у соціальних мережах, зокрема, Інстаграмі та Фейсбуці. Ми переглянули понад тисячу світлин, щоб визначити найкреативніші, найщиріші та найяскравіші, – розповіла Ольга Горб.

В результаті у номінації «Найоригінальніша позитивно-креативна фотографія, на якій обов’язково має бути зображення: ви і небо, ви і літак» перемогу здобула Каріна Єрьоміна. У номінації «Найбільша кількість лайків» першість дісталася Діані Бенюк – її підтримали 256 людей. Ще були обрані переможці у номінації «Найромантичніша та найкрасивіша пара «Вільного неба». Вони отримають сертифікати від авіакомпанії «Авіа Союз», розраховані на одну людину та діючі протягом року. Їх можна забрати в ДніпроОДА за адресою: проспект Поля, 1, кабінет 515.

А за переможне фото у номінації «Групове селфі – найбільше за кількістю людей в кадрі» організатори шоу вирішили надати приємний бонус – футболку від українського бренду «Авіація Галичини». Її можна забрати в дніпровському торговельно-розважальному центрі «Мост-Сіті Центр» на вул. Глінки, 2. Подробиці за телефоном: (067) 440 46 56.