АТОвців запрошують до команди з волейболу сидячи

  08.09.2017 14:52   -
Люди Суспільство

Поранених АТОвців та інших людей із обмеженими можливостями запрошують до команди з волейболу сидячиСпортсмени тренуються у Дніпрі та вже незабаром візьмуть участь у своїх перших змаганнях, – розповіли у прес-службі ДніпроОДА.

– Спільно з волонтерськими організаціями реалізуємо декілька соціальних проектів з реабілітації АТОвців – це і запливи на каяках, і курси з айкідо, і різні спортивні змагання. Ще один проект – створення команди з волейболу сидячи – з АТОвців та інших людей із обмеженими можливостями. Активний спосіб життя для колишніх бійців, які отримали на війні травми – один із кращих способів реабілітації, – зазначають у прес-службі.

У команду увійшли чоловіки, які отримали травми, більшість із них – АТОвці. Зараз у збірній 19 гравців. Тренуються тричі на тиждень – окрім гри у волейбол ще й займаються на тренажерах.

– Плануємо взяти участь у перших випробуваннях. Для цього організували у Дніпрі турнір із пляжного волейболу сидячи – він пройде 23 вересня. Готуємось і до відкритого кубку Лейпцига, що відбудеться у листопаді. Там позмагаємося з євроклубами та національними збірними з волейболу сидячи, – розповів тренер дніпровської команди Олексій Харламов.

Долучитися до гри у складі команди або позмагатися із хлопцями запрошують усіх бажаючих зіграти у волейбол сидячи. Всі охочі приєднатися можуть записатися за телефонами: (050) 636-55-35, (067) 768-78-14, (099) 007-48-54.
Волейбольну команду гравців із обмеженими можливостями створили на базі регіонального центру з інваспорту у Дніпрі.