Дніпро стане ареною для проведення міжнародного турніру

З 13 по 16 вересня у місті проходитиме міжнародний турнір з бадмінтону, в якому візьмуть участь спортсмени-юніори до 19 років

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

«Цей турнір – величезний досвід для наших юніорів, можливість проявити себе та позмагатися з закордонними суперниками. Україна виставила на ці змагання найкращих спортсменів. Великі сподівання покладаємо на нашого дніпровського хлопця Данила Боснюка», – розповіла віце-президент Федерації бадмінтону Дніпропетровської області Вікторія Семенюта.

У європейській першості разом із українськими атлетами візьмуть участь представники 11 країн. До Дніпра приїдуть спортсмени зі Сполучених Штатів, Болгарії, Румунії, Казахстану, Молдови, Шрі-Ланки, Індії, Ізраїлю, Білорусі та Угорщини. Судитиме змагання грецький суддя Христос Євангелідіс.

«Спортсмени будуть змагатися як один на один із суперником, так і в парах. Відкриття змагань – о 14 годині 14 вересня. Фінальні ігри – 16 вересня о 10 годині»,- додала Вікторія Семенюта.

Турнір пройде у спорткомплексі «Олімпія+», за адресою: вулиця Аржанова, 12-б. Вхід вільний. Більше інформації на сайті http://fbdo.com.ua/.