В області відзначили День Прапора

  23.08.2017 22:59   -
Люди Суспільство
день Прапора, Дніпро

Разом зі всією Україною Дніпропетровщина відзначає День Державного Прапора

Свято розпочали з церемонії урочистого підняття синьо-жовтого стягу біля ДніпроОДА. До неї приєдналися сотні мешканців області.

Біля ДніпроОДА зібралися сотні людей. Прийшли керівники області, АТОвці та волонтери,молодь, духовенство, небайдужі містяни. Серед гостей – Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич
Військові винесли Прапор України. Національний стяг підняли на флагшток.

флаг
– Кожного року все більше людей збираються на такі свята. Ми всім робочим колективом прийшли сюди. Приходимо кожного року. Маємо збиратися з такого приводу і привчати до цього дітей, – поділилася учасниця свята Олена Чепурина.

Мешканцям Дніпропетровщини вручили державні нагороди. Вони отримали почесні звання заслуженого вчителя, лікаря, діяча мистецтв. На честь свята під звуки військового оркестру відбувся урочистий марш

– Я о третій ранку прокинулася і вже спати не могла, бо знала: треба дійти на свято. Щодня молюся за нашу Україну. Це моє життя – моя сім’я і моя Україна. А завтра теж прийду на святкування Дня незалежності, – розповіла дніпрянка Валентина Прядко.

Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися в усіх містах та районах Дніпропетровщини. Вже завтра на Дніпропетровщині гучно відзначать День незалежності України – у Майському відбудеться свято «Вільне небо».