Як дістатися на авіашоу «Вільне небо»

день независимости, Украина, флаг

Яскраво, масштабно та патріотично – саме так Дніпропетровщина відзначатиме День незалежності. На летовищі в селі Майське пройде масштабне авіашоу – «Вільне небо»На гостей чекають захоплюючі трюки пілотів, стрибки з парашутом, виступи відомих українських гуртів, а ще – фестиваль вуличної їжі та ярмарок хенд-мейд. Дістатися на свято можна як власним, так і громадським транспортом.

До Майського ведуть дві дороги. Можна їхати по трасі Дніпро-Павлоград та за вказівником повернути на Майське, або ж слідувати трасою Дніпро-Синельникове.

Дорога з Дніпра займе близько півтори години, з Павлограда – годину, з Синельникового – 30-40 хвилин. Парковка велика і безкоштовна, – повідомляють в прес-службі ДніпроОДА.

Дістатися до аеродрома Майського можна й автобусами. Вони ходитимуть впродовж всього дня: з Дніпра – від цирку, з Синельникового та Павлограда – від центральних автостанцій. Перший рейс – о 9.00. Транспорт курсуватиме до останнього гостя. Вартість проїзду в одну сторону – 30 гривень, дітям до 6 років та учасникам АТО – безкоштовно.

Оберігати громадський спокій та стежити за безпекою руху в день свята вперше буде група реагування поліції.