Дітей АТОвців запрошують безкоштовно зіграти в лазертаг

лазертег, Днепр

ДніпроОДА запрошує дітей учасників АТО взяти участь у грі лазертагБезкоштовний захід відбудеться 30 серпня, – про це повідомила координатор Центру допомоги бійцям АТО та членам їх сімей при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

– Літо – та пора року, коли просто неможливо сидіти вдома за комп’ютером, Набагато краще, а також дуже цікаво і корисно грати в рухливі ігри з друзями. Ми запрошуємо дітей учасників АТО зіграти в лазертаг, отримати купу позитивних емоцій та познайомитися з новими друзями, – розповіла Наталія Шуліка.

Відчути себе «лазерними бійцями» зможуть діти від 10 до 16 років. Гра проходитиме 30 серпня об 11:00 на спортивній арені за адресою: вул. Барикадна, 5-7.

Кількість учасників обмежена. Довідки за телефоном 068 679 89 61. Квитки після реєстрації видадуть у Центрі допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА.

– Минулого разу проводили лазертаг у червні, разом зі спортивним клубом «ЛазерФронт». Діти були в захваті, тож вирішили продовжити традицію, – додала Наталія Шуліка.

Лазертаг – високотехнологічна спортивна гра, що проходить в реальному часі та просторі. Її сенс у тому, аби вразити гравця-противника безпечними лазерними пострілами зі стилізованих автоматів.