Юр’ївську школу ремонтують вперше за півстоліття

  18.08.2017 20:12   -
Влада Люди Суспільство
школа, Днепропетровская область

У селищі Юр’ївка Дніпропетровської області завершується капремонт опорної школи, де навчаються більше 300 учнів. На нього чекали аж 50 років, кажуть у навчальному закладі
Ремонт опорної школи в Юр’ївці планують завершити до кінця літа, – про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.
У школі замінили покрівлю, утеплили стіни, установили енергозберігаючі вікна й двері, змонтували нові комунікації та систему опалення. Наразі підрядники завершують внутрішні оздоблювальні роботи, дофарбовують фасад і укладають бруківку у внутрішньому дворі.

Оновлена школа відповідатиме сучасним стандартам і мотивуватиме учнів, упевнені педагоги.

– Незабаром у класи завезуть нові меблі, комп’ютерне обладнання, облаштують мультимедійні і лінгвістичні кабінети. Наша школа буде вражати не тільки охайністю, а й високим рівнем знань учнів, – зазначила заступник директора з навчально-виховної роботи Лариса Полуріз.

Крім школярів Юр’ївки, у школі навчаються хлопці й дівчата з восьми прилеглих сіл. Їх сюди привозять шкільними автобусами.

– Школа має бути не тільки красивою, а й надавати якісну освіту. Над цим і працюємо. Сільські діти повинні мати не гірший рівень знань, ніж у міських гімназіях і ліцеях, – наголосила перший заступник голови Юр’ївської РДА Неля Скляр.

Нагадаємо, зараз при підтримці обласної влади триває реконструкція опорних шкіл у Петриківському, Солонянському, Межівському та Царичанському районах.