Авіашоу «Вільне небо» запрошує дорослих та дітей

Ігрові майданчики, гірки, батути та аніматори. На авіашоу «Вільне небо», що пройде на День Незалежності на летовищі в селі Майське, організатори влаштують розважальну програму і для дорослих, і для дітейПро це повідомила під час прес-конференції радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

– Минулорічне авіашоу зібрало близько 10 тисяч глядачів. Цього разу ми очікуємо більший наплив гостей, тому вирішили облаштувати дещо більші дитячі території, де маленькі відвідувачі зможуть цікаво провести час. Батьки та діти зможуть насолодитися відпочинком – кожен на свій вік і смак», – розповіла Ольга Горб.

Святкові заходи розпочнуться 24 серпня о 10 годині ранку на летовищі в селі Майське, куди глядачі зможуть дістатися власним транспортом або ж автобусами. Вони ходитимуть з Дніпра, Павлограда й Синельникового.

Авіашоу зустріне гостей концертною програмою, в якій візьмуть участь такі гурти, як «Ангажемент на вівторок», «Tril» та «Selfy». Родзинкою музичного контенту стане виступ легендарного колективу «Скрябін». Протягом цілого дня гостей розважатимуть ведучі Єгор Прищєпкін та Юлія Курочкіна. Вони коментуватимуть весь перебіг свята.
До послуг відвідувачів – зони фаст-фуду й пікніку.

О 12 годині розпочнеться грандіозне авіашоу, яке триватиме до 15:00.

– Пілоти вже почали готуватися до Дня Незалежності, відпрацьовують елементи показових виступів. Минулого року ми встановили рекорд – найбільший прапор України під куполом парашуту, розміри якого сягали 6 на 9 метрів. Цьогоріч ми хочемо ще більше здивувати глядачів цікавою авіаційною шоу-програмою, – розповів директор компанії «Авіасоюз» Андрій Урсуляк.

У показових виступах візьмуть участь пілотажні групи з Дніпра, Києва, Запоріжжя та Харкова.