У Дніпрі вперше пройде Світовий молодіжний конгрес

  15.08.2017 13:25   -
Люди Суспільство

21-26 серпня у Дніпрі проходитиме VII Форум української молодіжної діаспори. На зустріч з’їдеться близько 700 юнаків та дівчат із понад 20 країн світуОбговорюватимуть майбутнє України, – про це повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.
Серед учасників конгресу буде близько 100 представників молоді Дніпропетровщини.

Програма зустрічі цікава та насичена. Запланована робота за тематичними секціями, панельні дискусії, тренінги, семінари, майстер-класи. В рамках Форуму відбудеться «Діаспора Фест 2017», який складатиметься з концертів, модних показів, етно-вечірок, флешмобів, виставок за участі митців та гуртів з України та з-за кордону.

-Така міжнародна акція проходить вже декілька років в різних містах України. В нашому регіоні ця зустріч відбудеться вперше. Молодь із діаспор ознайомиться із нашою областю та налагодить нові контакти із закордоном, – розповіли в управлінні.

Як повідомляють в управлінні, під час форуму хочуть встановити всеукраїнський рекорд. До Дня прапору планують розписати найбільший синьо-жовтий стяг петриківським розписом. Розмір прапору становитиме 2,4 х 23 метри.

Організатори акції – Міністерство молоді та спорту, обласна та міська влада й Світовий конгрес українських молодіжних організацій. За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном (067)637-17-04 або на електронну пошту: fumd@skumo.org.