У Межовій реконструюють школу

  05.08.2017 00:57   -
Влада Суспільство

Роботи з реконструкції Межівської школи №2 виконані вже наполовину. Як повідомляє прес-служба ДніпроОДА, загалом цьогоріч в області планують оновити 25 шкіл.
– На Дніпропетровщині відходять від традиційних поточних ремонтів – роблять акцент на енергоефективності. Замінюють вікна, утеплюють стіни, зводять модульні котельні. Старі будівлі, таким чином, отримують нове життя, але мають вже європейський вигляд, – наголошують у прес-службі.
На території Межівської школі №2 зводять нову двоповерхову будівлю. На першому поверсі буде харчоблок, на другому – навчальні класи для молодших учнів, спальня та ігрова. Добудову з’єднали переходом з головним корпусом школи.
-Раніше учні молодших класів навчалися окремо, у старенькій одноповерхівці. До їдальні, наприклад, доводилося бігти вулицею. Це було, м’яко кажучи, не зручно, особливо в сніг чи дощ. А згодом стіни приміщення взагалі почали руйнуватися. Ми звернулися до обласної влади, попросили про новий корпус. Нас почули, за що велика вдячність, – зазначила голова ради школи Світлана Дорошенко.
Паралельно у Межовій ремонтують опорну школу №1. Загалом у школах №1 та №2 Межової навчаються близько 700 учнів.