АТОвцям пропонують стати гідами для школярів

  03.08.2017 18:31   -
Люди Суспільство

АТОвцям, волонтерам, фаховим історикам та екскурсоводам пропонують провести для старшокласників Дніпропетровщини так звані патріотичні тури. Проект ДніпроОДА «Шляхами Героїв» із патріотичного виховання школярів стартує з початком навчального року і розрахований на три місяці, – про це розповів ініціатор, історик та один із творців Дніпровського музею АТО Юрій Фанигін
– Ми шукаємо тих, у кого є досвід із патріотичного виховання молоді. Головне – гід має пояснити дітям, що таке справжній патріотизм, а в ідеалі – й стати для підлітків особистим прикладом, – зазначив Юрій Фанигін.
Під час туру школярі відвідають Музей АТО у Дніпрі, Алею Пам’яті біля будівлі ДніпроОДА та військові частини Дніпропетровщини.
Основна мета екскурсій – розповісти молоді про участь мешканців області у воєнних подіях на Сході країни та реальні подвиги наших земляків на цій війні. Також старшокласники матимуть нагоду особисто поспілкуватися з учасниками бойових дій. Протягом трьох місяців планується провести «шляхами Героїв» понад сім тисяч десятикласників області.
Екскурсії проходитимуть по буднях. Бажаючі стати гідами таких турів можуть звертатися за додатковою інформацією за телефоном: 050 150 08 83.

Попередня стаття: