Коли побудують об’їзну дорогу навколо Дніпра?

На 2018-й планується профінансувати будівництво другої черги об’їзної дороги навколо Дніпра – семикілометрового  шляху від запорізького шосе до Південного мосту

Як повідомив під час робочої поїздки на Дніпропетровщину міністр інфраструктури України Володимир Омелян, основна частина коштів надійде з Державного бюджету.

«Ми бачимо можливість фінансування подальшого будівництва об’їзної дороги. Щоб на це в Держбюджеті-2018 передбачити 400-450 мільйонів гривень, сподіваюся, знайдемо однодумців і в уряді, і в парламенті», – зазначив Володимир Омелян.

Для якнайскорішого завершення довгобуду свій внесок також мають зробити обласний і місцевий бюджети, наголосив міністр. Команді  Валентина Резніченка, яка завжди працює на результат, це по силах, переконаний Володимир Омелян.

«Дніпропетровщина – лідер за темпами будівництва доріг державного значення. Розраховуємо, що наступного року і в обласному бюджеті з’явиться окремий рядок фінансування другої черги об’їзної. Після будівництва зможемо розвантажити Дніпро від транзитного транспорту», – наголосив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

Крім доріг державного значення, на Дніпропетровщині капітально ремонтують комунальні шляхи. За два останніх роки в містах та селах області відновили більше 300 автомагістралей, у планах до кінця 2017-го – ще майже 160.

Наступна стаття: