Для АТОвців провели карамельний майстер-клас

  26.07.2017 00:32   -
Дозвілля Люди

У Дніпровському реабілітаційному центрі для учасників АТО відбувся незвичний майстер-клас – з виготовлення карамельних цукерок. Як повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО та членам їхніх родин при ДніпроОДА Наталія Шуліка, такий своєрідний реабілітаційний захід організували вперше.
– Вистави, концерти, шахові турніри – намагаємося урізноманітнити дозвілля хлопців, які відновлюють здоров’я у реабілітаційному центрі. Майстер-клас з виготовлення карамельок – новинка, проте бійцям вона припала до душі. Всі пригадали дитинство, настрій покращився. Це теж, свого роду, один з методів психологічної реабілітації, – розповіла Наталія Шуліка.
Ініціатор заходу – відома в Дніпрі майстер карамелі Олена Габайдуліна. Вона звернулася з пропозицією до Центру допомоги учасникам АТО та членам їхніх родин при ДніпроОДА – і її підтримали.
– Всім людям потрібні позитивні емоції, а їх можна отримати лише тоді, коли робиш щось конструктивне, – зауважила Олена Габайдуліна. – Раніше сама виготовляла цукерки та пригощала АТОвців, а потім вирішила навчити їх такої майстерності. Після повернення додому хлопці зможуть здивувати своїх близьких.
Незвичний майстер-клас з виготовлення цукерок прийшовся бійцям до душі, тому їх планують проводити для АТОвців й надалі.