Активну молодь запрошують на форум діаспори

  15.07.2017 12:04   -
Люди Суспільство

Активістів молодіжних організацій області чекатимуть на форумі української молодої діаспори «Дніпро-2017». Учасники зможуть зустрітися та обмінятися досвідом зі своїми однолітками – представниками діаспор Канади, Італії, Сербії, Польщі та інших країн, – про це повідомиляє управління молоді і спорту ДніпроОДА.

-Таку міжнародну акцію проводять декілька років поспіль в різних містах України. Цього разу пощастило нашому регіону – ознайомити молодь із діаспор із нашою областю та налагодити нові контакти із закордоном. Це і бізнес-проекти, і стажування, і обмін студентами, і подорожі, – розповіли в управлінні.
До участі запрошують активних молодих людей області – на форумі вони зможуть поспілкуватися з представниками влади та домовитися про участь у спільних проектах із однолітками з інших країн, додали в ДніпроОДА. На учасників також чекатимуть тренінги, майстер-класи, дискусії та етно-фести.
Організатори акції – Міністерство молоді та спорту, обласна та міська влада й Світовий конгрес українських молодіжних організацій.
Форум відбудеться у Дніпрі з 21 до 26 серпня. Зареєструватися потрібно до 1 серпня. Подати заявку та отримати додаткову інформацію можна за посиланням http://fumd.skumo.org/.

Теги:

Поділитись: