АТОвців з родинами запрошують на безкоштовні вистави у Дніпрі

Бійці АТО разом із сім’ями на вікенд можуть безкоштовно відвідати вистави Дніпровського академічного театру драми і комедії, – про це повідомляє Центр допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА.
– Для військових підготували запрошення на найближчі дні. Пропонуємо обрати одну з трьох вистав: «Лісова пісня», «Мішель», «Vita bella», – зазначають в Центрі.
«Лісова пісня» – вистава за мотивами твору Лесі Українки. У театрі кажуть, що намагалися створити гімн великого кохання, «пісню» про непрості стосунки людини і природи. Глядачам обіцяють авторські оригінальні костюми та тонку гру артистів.
«Мішель» – історія про жагу до життя, щирі почуття та емоції, які допомагають відволіктися від буденності. За сюжетом, у головних героїв постановки є сім днів, щоб знову навчитися кохати та повірити у власні сили.

Назва вистави «Vita bella» перекладається як «життя прекрасне». У театрі розповідають, що це легка дотепна історія про кохання, вірність та жіночу дружбу.
Запрошення на вистави можна отримати в Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА за адресою: м. Дніпро, пр. О. Поля, 1, каб. 105. Телефон для довідок: (068) 679 89 61.