Цьогоріч у Слобожанському відкриють новий спорткомплекс


У селищі Слобожанське до кінця року завершать будівництво сучасного спорткомплексу на 250 відвідувачів. Об’єкт зводять коштом місцевої громади та обласного бюджету, – про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.
Про власний спорткомплекс слобожанці мріяли роками, проте не мали досить коштів для старту будівництва. Сильний поштовх дала децентралізація, адже після об’єднання в громаду бюджет селища помітно зріс, плюс ініціативу підтримала ДніпроОДА. За інформацією прес-служби, роботи з будівництва спорткомплексу стартували наприкінці 2016-го та завершаться за рік.
У триповерховій будівлі облаштують великий зал для змагань, кімнати для занять фітнесом, гімнастикою, шейпінгом, йогою, «тренажерку». У спорткомплексі також будуть кав’ярня, сауна, масажні кабінети, сучасні душові та роздягальні, а поруч із закладом – зелені зони і зручні стоянки.
– Для мешканців Слобожанського новий спорткомплекс стане омріяним новорічним подарунком, бо такого об’єкту в селищі ніколи не було, – розповіла секретар Слобожанської селищної ради Людмила Лагода. – А у планах на 2018-й – будівництво басейну поряд із спорткомплексом.
Загальна площа новобуду – понад 2,7 тис квадратних метрів. Нині роботи виконані майже на 40%.