У Дніпрі відбудеться забіг пам’яті

  14.08.2019 00:24   -
Новини

«Шаную воїнів – біжу за героїв України», – у Дніпрі відбудеться забіг у пам’ять про загиблих українських воїнів. Всеукраїнська акція запланована на неділю, 25 серпня. Як до неї долучитися, розказали в управлінні з питань учасників АТО ДніпроОДА.

О 9:00 – реєстрація учасників. Старт забігу – о 10:00. Перша група стартує від найвищого флагштоку, що навпроти історичного музею. Маршрут – до Дніпропетровської ОДА.Біля облдержадміністрації до бігунів приєднається ще одна група. Фініш – поблизу Алеї пам’яті.
Після можна буде поспілкуватися з родичами героїв, підтримати їх та висловити вдячність.
Реєстрація на захід – за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1x97IQcNeA7oCMvOC2UhZQHgmrjzAYoLcKbLZGo6WFic/edit?fbclid=IwAR04oRQNFI-2MUbJ68YHcNm1dwzqaGEvsAlV7nI6EMlHBG4AGX_kZWUgTM8. Дедлайн – 24 серпня 2019 року.
Цього дня, крім Дніпра, бігтимуть за героїв також у Чернівцях, Луцьку, Коломиї, Сумах, Тернополі, Житомирі, 31 серпня – у Миколаєві.
Нагадаємо, «Шаную воїнів, біжу за героїв України» – традиційний щорічний забіг вшанування пам’яті полеглих захисників. Це можливість пробігти за кожного воїна, який загинув на Донбасі.