У Дніпрі визначили переможця гумористичного щоу «КаВуН»

  12.08.2019 16:01   -
Новини

9 серпня у фестивальному містечку на Монастирському острові відбувся літній Кубок шоу «КаВуН». У третьому проєкті оновленого легендарного гумористичного шоу, що раніше існувало як відкритий міжвишівський чемпіонат, взяли участь 10 команд із різних міст України.

В їх числі були й такі титуловані учасники як «Інародний театр абсурду «Воробушек» (м. Харків), «Мініпанки» (збірна міст України), «Любимый город» (м. Харків) та інші. Переможця визначили за підсумками голосування журі та глядачів у телеграм-каналі. Ним стала команда «Кипарис» (м. Львів), яка й отримала грошовий приз – 15 тисяч гривень.
За словами директора шоу «КаВуН» Євгена Поляруша, головна цікавинка літнього Кубка – виступ на сцені зіркового члена журі.
– Окрім того, разом з командами зіркові рефері зіграли імпровізацію. Цю інтеграцію ми розробили спеціально для літнього Кубка. Сподіваюся, глядачам такий формат сподобався, – розповів Євген Поляруш.
Ведучим гумористичного шоу був ексучасник проєкту «Студія «Квартал 95» Денис Манжосов, а виступи команд оцінювало журі, до складу якого увійшли відомі медійні персони. Зокрема, це актор театру і кіно, народний артист України Остап Ступка, музикант, гуморист і телеведучий Коля Серга, шоумен, актор і музикант Антон Лірник, а також лідер рок-гурту «Скай» Олег Собчук.
-Серед учасників є знайомі команди – це «Воробушек», з якою мені вже доводилось виступати в рамках «Ліги сміху». Вдячний організаторам за запрошення. Заходи такого формату, а ще й на відкритому майданчику просто неба, подобаються, – зазначив Антон Лірник.
Дощовита погода цього вечора не налякала глядачів.
Анастасія Волегура прийшла на захід разом із подругою.
-Ми палкі шанувальниці «КавуНу» ще зі студентських років. Багато нинішніх зірок у напрямку гумору починали саме з нашого дніпровського тоді ще чемпіонату. Проєкт живе, розвивається, а ми, глядачі, маємо можливість за ним стежити, і це чудово, – додала дніпрянка.
Нагадаємо, переможцем весняного Кубка «КаВуН» стала команда «Нічого страшного» (збірна міст України).