Дніпропетровський художній музей запрошує на квест-екскурсію

  29.07.2019 13:43   -
Новини

Замість звичайної екскурсії – цікавий квест. Дніпропетровський художній музей пропонує відвідувачам одночасно і помандрувати експозицією, і розв’язати захопливі завдання.

– Сучасна людина воліє пізнавати світ через гру. Тож не дивно, що все більшої популярності у світі набувають квест-екскурсії. У пізнавально-розважальній формі тепер можна ознайомитися і з постійною експозицією Дніпропетровського художнього музею. Завдання не складні, розраховані на відвідувачів від 15 і старше, – зазначили в управлінні культури, національностей і релігій ДніпроОДА.
Для проходження квесту потрібно мати при собі гаджет. У музейних залах розташовані конверти з завданнями. Розв’язати задачки допоможе аудіо-гід. Аби прослухати підказку, необхідно зчитати QR-коди, нанесені на різні картини.
– Така екскурсія – чудовий варіант родинного дозвілля. До речі, для найменших відвідувачів маємо ще й цікавий путівник «Квест з музейним домовиком», – розповіли в Дніпропетровському художньому музеї.
Організація квесту – за попереднім записом. Подробиці – за телефоном: (056) 746-26-80. Адреса музею: м. Дніпро, вул. Шевченка, 21.