У Дніпрі відбудеться Міжнародний фестиваль авторської пісні «Облака»

  25.07.2019 16:15   -
Новини

26-28 липня у Дніпрі відбудеться четвертий Міжнародний фестиваль авторської пісні «Облака» ім. Олександра Галича. Цього разу формат заходу змінили – він пройде на Монастирському острові просто неба.
Фестиваль розпочнеться 26 липня о 15:00 біля меморіальної дошки Олександру Галичу – на вул. Старокозацькій, 74, у будинку, де мешкав видатний бард.
– Дніпро – це батьківщина видатного барда, драматурга та поета Олександра Галича. Тому ідея проводити тут фестиваль авторської пісні – надважлива. Фестиваль цього року проходить у новому форматі – просто неба, у серці міста. До Дніпра приїдуть гості зі всієї України та з-за кордону. Крім цього, фестиваль буде доступний для усіх бажаючих, квитки на нього не продаються, вхід вільний, – зазначив керівник художньої ради при міському голові Григорій Гельфер.
У програмі фестивалю не тільки концерти, а й інші розважальні заходи. Відвідувачі зможуть насолодитися виступами легендарних авторів, серед яких – Юлій Кім, Вадим Єгоров, Олександр Дов. Уперше фестиваль «Облака» буде конкурсним. Серед авторів, виконавців і колективів організатори визначать переможців, які отримають призи.
– На фестивалі працюватиме чотири творчі майстерні: кожен молодий талант зможе прийти та отримати поради від знаменитих бардів. Після 00:00 буде «Відкритий мікрофон», кожен зможе заспівати свої авторські пісні. Також буде дитяча програма. Тож, запрошуємо усіх на фестиваль уже цими вихідними, – каже артдиректор фестивалю Дмитро Долгов.
Охочі, сплативши символічний організаційний збір, зможуть залишитися у наметовому містечку на весь час проведення фестивалю.
– Цю територію огородять та охоронятимуть. Тут можна буде підзарядити гаджети та покласти цінні речі до схову. Також зроблять автомобільну парковку. Буде душ і туалет. Тож гості фестивалю зможуть із комфортом провести тут час, – розповів директор фестивалю Вадим Гефтер.
Більше інформації про фестиваль, а також реєстрація для участі в конкурсі авторської пісні – на офіційних ресурсах заходу: https://dneproblaka.com.ua/, https://www.facebook.com/dneproblaka.