У пришкільних таборах області вже відпочили 66 тисяч дітей

  23.07.2019 23:27   -
Новини

У пришкільних таборах Дніпропетровської області збігли вже дві зміни. За цей час встигли відпочити понад 66 тисяч дітей. Для їхнього дозвілля – гуртки, походи, екскурсії, мовні групи.

– На Дніпропетровщині продовжують роботу пришкільні табори. Протягом двох змін їх працювало понад 770, – розповіли в департаменті освіти і науки ДніпроОДА
Найбільше таборів – у Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Покрові, Тернівці, Синельниковому, Нікополі, Новомосковську, Павлограді, Покрові, у Новомосковському, Магдалинівському, Криворізькому, Верхньодніпровському, П’ятихатському, Солонянському, Петропавлівському районах, а також Васильківській і Апостолівській ОТГ.
Для відпочивальників – насичена програма: комп’ютерні класи, спортивні зали, гуртки за інтересами, екскурсії, квести, флешмоби, майстер-класи.
У пришкільних таборах працювали понад 600 груп для поглибленого вивчення іноземних мов. Майже 15 тисяч дітей вивчали англійську, французьку, німецьку, японську та польську. Заняття проводилися в ігровій формі: спортивні ігри, малювання, дебати, перегляд кіно та мультфільмів.
Протягом двох змін дітей підвозили до таборів 260 шкільних автобусів.
Стартувала вже третя зміна. Відпочинок триває 14 днів.