У серпні у Дніпрі вперше відбудеться музичний фестиваль «БеzViz»

  23.07.2019 21:02   -
Новини

2-4 серпня у Дніпрі на Монастирському острові відбудеться музичний фестиваль «БеzViz». Для його проведення обрали унікальну для України локацію – уперше така подія пройде на острові у центрі міста.
– Ми гадаємо, що цей фестиваль стане традиційним і розширюватиме свою географію. Упевнені, що дніпрянам сподобається цей музичний захід. Що важливо, «БеzViz» організовано коштом спонсорів і меценатів, а не коштом міського бюджету. Усі охочі зможуть залишитись на усі три дні у закритому наметовому містечку, куди пускатимуть лише за спеціальними перепустками. Особисті речі відпочивальники зможуть залишити у камері схову; працюватимуть туалети та душові кабіни , – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.
Дістатися на Монастирський острів можна буде через понтонний міст, який вже встигли оцінити відвідувачі фестивалю «Джаз на Дніпрі».
Хедлайнери серпневого фестивалю – гурти «Lordi», «Kadebostani», «Skindred», «Сrazy Town» та діджей Zardonic. Крім цього, приїдуть і відомі українські групи: «Бумбокс», «Pianoboy», «5NIZZA», «ТНМК». На фестивалі змонтують три сцени, одна з них, з електронною музикою, працюватиме цілодобово.
– Окрім насиченої музичної програми, на фестивалі працюватиме безліч локацій, які будуть цікаві і дорослим, і дітям: фотозони, бар на воді, дитяча та ігрова зони, майстер-класи, лаундж-зона, атракціони, каяки та байдарки, – додала артдиректорка фестивалю Марія Гусєва.
Детальний розклад усіх днів фестивалю «БеzViz» можна переглянути на офіційному сайті заходу: https://bezviz.family/.