Митців області запрошують на «Sound Art Space»

  23.07.2019 17:28   -
Новини

Митців та майстрів музичних інструментів Дніпропетровської області запрошують на тижневу мистецьку арт-резиденцію «Sound Art Space». Вона пройде в Запоріжжі з 24 серпня по 1 вересня. Відбір – на конкурсній основі, повідомили в управлінні культури, національностей і релігій ДніпроОДА.

До участі запрошують митців, що мають досвід створення арт-об’єктів і художніх інсталяцій. Чекають і на майстрів, які знаються на музичних інструментах з дерева, металу, глини, каменю.
Вік – до 50 років.
Заповніть анкету (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyN_41ETLsKE8rnttRPvzWLh5Z_ZCtoKFP2fxkT4wLL6qo5A/viewform) та надішліть на btcdc.ua@gmail.com резюме з фото, портфоліо арт-робіт і музичних інструментів власного виготовлення. Вітається й мотиваційний лист, чому прагнете долучитися до проекту.
Дедлайн подання заявок – 25 липня 2019 року.
Результати відбору оголосять 30 липня.
Головний куратор арт-резиденції – всесвітньо відомий майстер, винахідник музичних інструментів, композитор, Павел Романчук (Польща). Під його керівництвом учасники створюватимуть акустичні арт-об’єкти, які представлять на виставці.
Додаткова інформація про конкурс – за посиланням: https://btcdcua.wixsite.com/soundartspace/open-call-2019.
Проект «Sound Art Space» ініціювало Міністерство культури України за підтримки Українського культурного фонду.