Студентів облвсті запрошують приєднатися до національних обмінів

  18.07.2019 16:02   -
Новини

Восени стартують національні обміни студентами «GOxChange». Учасники відвідають Харків, Запоріжжя, Херсон та Івано-Франківськ. Вони зможуть наново відкрити для себе Україну – місце креативних людей, унікальних вражень та безмежних можливостей. Як приєднатися, розповіли в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

– «GOxChange» – це наймасштабніша в Україні програма обміну студентами. Вона покликана зруйнувати стереотипи та об’єднати молодь зі всієї країни. Ті, хто пройде відбір, відвідають Харків, Запоріжжя, Херсон та Івано-Франківськ. Це буде 120 молодих людей. Приєднатися можуть і студенти з Дніпропетровщини, – розповіли в управлінні.
Програму для учасників готують нестандартну. Замість нудних екскурсій запропонують відвідати креативні хаби та коворкінги, незвичні локації, зустрітися з місцевими супергероями та попрацювати в команді.
Дізнатися більше про національні обміни студентами та подати заявку можна тут – http://bit.ly/GOxChange2019. Детальна інформація у Катерини Рогожникової за телефоном: (063) 97 21 814.
Обміни відбуваються за підтримки Міністерства молоді та спорту України, громадської організації “Глобал Офіс” та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC).