Веслувальниця з Кам`янського виборола бронзу на чемпіонаті Європи

  16.07.2019 20:13   -
Новини

17-річна спортсменка Ельвіра Грішакова стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів. Змагання пройшли в чеському місті Рачіце. Дівчина – вихованка дитячо-юнацької спортивної школи у місті Кам`янське. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

– Ельвіра Грішакова займається веслуванням всього п`ять років. Але її успіхи вражають. За три роки дівчинка тричі ставала чемпіонкою України,- розповіла інструктор-методист ДЮСШ№1 у місті Кам`янське Олена Гончар, – Дебют минулого року на чемпіонаті Європі був невдалим, лише 12 місце. Як справжня спортсменка Ельвіра доклала максимум зусиль на тренуваннях. І ось очікувана перемога.
Бронзу Ельвіра Грішакова разом з Іванною Дьяченко здобула у заключний день змагань. Дівчата вибороли третє місце в заїзді юніорських байдарок-двійок на дистанції 500 метрів.
Загалом на Чемпіонаті Європи українські веслувальники завоювали 13 медалей. В активі збірної – чотири золоті, три срібні та шість бронзових нагород.