У Дніпрі підприємцям розкажуть про зміни в законодавстві

  11.07.2019 10:03   -
Новини

Про зміни в законі, скасовані штрафи та підготовку до перевірок, – у Дніпропетровській ОДА відбудеться чергова консультація для підприємців. Участь – безкоштовна.

– Ми постійно організовуємо консультації та тренінги для підприємців. Акцент – на практиці. Представники малого та середнього бізнесу можуть ставити питання, уточнювати нюанси. Все для того, щоб застосовувати нові знання вже наступного дня, – сказала начальник відділу департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Алла Кефель.
Під час консультації підприємцям розкажуть, які штрафи для бізнесу нещодавно скасували, а які – залишили. Йтиметься й про відміну обов’язкового продажу валюти та підготовку до перевірок Держпраці.
Консультація розпочнеться 15 липня об 11:00 та триватиме три години. Учасників чекають на 3-му поверсі ОДА у залі засідань за адресою: м. Дніпро, пр. О. Поля, 1.
Участь – безкоштовна. Потрібно лише попередньо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCE7u6GB0wrrtChiZZ03kjUwqpt5soLnCFTg0LB7JfDaX-yg/viewform.