Комунальники Дніпра чистять дощоприймальні мережі

  10.07.2019 23:24   -
Новини

Дніпровські комунальники чистять дощоприймальні мережі та ремонтують дощоприймачі в різних районах міста. Роботу виконують працівники комунального підприємства «Гідроспоруди», – про це повідомляє прес-служба міськради.

10 липня вони замінили шість старих аварійних дощоприймальних камер на нові бетонні монолітні на ділянці дороги, що веде від житлового масиву Придніпровськ до Усть-Самарського мосту.
– Наразі ведуться роботи з поточного ремонту дощоприймальної мережі на підходах до Усть-Самарського мосту. На цій ділянці заплановано виконати заміну старої цегляної кладки на монолітні залізобетонні колодязі. Термін служби нової конструкції – більше 50 років. Загалом на цьому відрізку дороги близько 50-ти дощоприймачів. Після перевірки було обрано 20 таких, що знаходилися в найбільш аварійному стані. Наразі вже замінили 6 з них. Завершити роботу плануємо до кінця наступного тижня, – розповів головний інженер КП «Гідроспоруди» Андрій Олефіренко.
По закінченню роботи на цій ділянці після рясних опадів великих калюж не буде, пообіцяв головний інженер КП «Гідроспоруди». Також він додав, що в 2019 році заплановано відремонтувати 350 дощоприймачів по всьому місту. Для цього було виділено 3,5 млн гривень. Наразі половину робіт від загального об’єму вже виконано.