Діти області літом практикуватимуться в іноземних мовах

  21.06.2019 12:22   -
Новини

І відпочити, і поглибити знання з іноземних мов, – таку нагоду мають діти Дніпропетровщини, які відпочивають у пришкільних таборах. Для них все літо працюватимуть 417 мовних груп.

Попрактикуватися в англійській, французькій, німецькій можна і з учителями, і з волонтерами – носіями мови.
– Відпочинок у пришкільному таборі – це не лише прогулянки та екскурсії. Діти мають можливість займатися у гуртках, а ще – поглиблювати знання з іноземної. Загалом цьогоріч до мовних груп приєднаються понад 10 тиячс учнів. Їх навчатимуть майже 600 вчителів. Долучилися і волонтери із США, Великобританії, Німеччини, Франції, – розповіли в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.
Найбільше мовних груп вже відкрили у пришкільних таборах Вільногірська, Кам’янського, Жовтих Вод, Кривого Рогу, Павлограда, Покрова, Марганця, Нікополя.
– Такі групи діють майже у кожному місті та районі області, – додали в департаменті. – Заняття – в ігровій формі. Це і малювання, і спортивні розваги, і перегляд кінострічок.
Поспілкуватися з носіями іноземної мають нагоду дітлахи Солонянської, Апостолівської, Зеленодольської об’єднаних громад. До них завітали волонтери із США. У німецькій практикуються маленькі мешканці Межиріцької ОТГ, французькій – Павлограда.
Нагадаємо, цьогоріч на Дніпропетровщині працюють майже 800 пришкільних таборів