Випускників Дніпропетровщини запрошують на конкурс вальсу

  26.05.2019 13:27   -
Новини

Випускники Дніпропетровщини мають нагоду станцювати вальс не просто на шкільному подвір’ї, а перед великою аудиторією на набережній. Для цього треба стати учасником конкурсу «Dnepr Valse»-2019, який проходитиме в області вже всьоме.

– Щороку на останній дзвоник випускники готують вальс. Діти вкладають у танець душу. Пропонуємо зняти його на відео та надіслати на обласний конкурс. До масштабного свята запрошуємо долучатися всіх охочих. Взяти участь можуть не тільки школи Дніпра, а й інших населених пунктів регіону. Трансфер на фінал організовуємо, – зазначив заступник начальника управління молоді та спорту ДніпроОДА Владислав Яцук.
Бажаючим брати участь у конкурсі, потрібно підписатись на сторінку у Facebook (https://facebook.com/dneprvalse;%20http:/instagram.com/dneprvalse) або Instagram (https://www.instagram.com/dneprvalse/) та заповнити заявку (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdE471h4e1zKAw_pQC0xZlgDQJEMeka19RKqJURCSGBZ2FwBA/viewform?fbclid=IwAR2kihSXo3Vove8QC4po7AEeOXJX-wCkKLif58Kc1NJkB4sZIST3tkqU_Bs).
Наступний крок – шкільний вальс. Його слід зняти на камеру, викласти в Youtube і протягом тижня після останнього дзвоника прислати посилання у повідомленні FB. Головні умови – ролик має бути гарної якості, а в кадрі добре видно весь танцювальний майданчик.
– Це не просто конкурс вальсів, а фестиваль краси, молодості та незабутніх емоцій. До 1 червня триває реєстрація шкіл, до 5 червня збиратимемо відео зареєстрованих учасників, – розказала одна із засновниць конкурсу Антоніна Колповська.
Голосування та підведення підсумків – у кілька етапів. Перший – триватиме з 6 по 10 червня. Учасників оцінюватимуть користувачі соцмереж. За кількістю онлайн-голосів у фінал вийдуть сім найкращих вальсів.
З 11 до 14 червня – другий етап конкурсу. Фінальне голосування пройде в Інтернеті. Крім того, зарахують і бали, які виставлять суперники.
Останнє слово – за незалежним журі. Воно визначить переможця 15 червня на Фестивальному причалі у Дніпрі.
Фіналісти отримають подарунки для своїх навчальних закладів, найкраща школа – телевізор. На всіх учасників чекають приємні сюрпризи та сувеніри.
Наразі заявки на участь в конкурсі подали вже 25 шкіл області.

Наступна стаття: